Residentie Mero: een slimme investering in de regio Antwerpen

Residentie Mero is een kleinschalig woonproject met 14 lichtrijke nieuwbouwappartementen, opgetrokken uit milieuvriendelijke materialen in een hedendaagse stijl. De appartementen liggen pal in het rustige Broechem, maar toch dichtbij ’t Stad. Het unieke karakter en de uitstekende ligging maken van Residentie Mero het ideale investeringsproject. De werken zijn gestart in oktober 2018.

Waarom investeren in Residentie Mero?

Maximaal rendement

Het klassieke spaarboekje brengt de dag van vandaag nog bitter weinig op. Vastgoed is vaak een rendabeler alternatief dat bovendien zicht geeft op meerwaarde bij verkoop. U geniet van een jaarlijkse huuropbrengst van 5,45%*, onder voorbehoud van financiering.

Met Residentie Mero spreekt u een grote potentiële huurmarkt aan. De moderne architectuur weet zowel singles, jonge gezinnen als senioren te overtuigen. Bovendien geniet dit woonproject van een uitstekende locatie. Het is een interessante uitvalsbasis voor pendelaars naar Antwerpen. Zij verplaatsen zich makkelijk naar de stad en komen terug thuis in een oase van rust.

Zorgeloze investering

Klantenbegeleiding staat u persoonlijk bij doorheen het volledige koop- en bouwproces en ziet erop toe dat alles tot in de puntjes is afgewerkt. Het resultaat: een instapklaar appartement dat is uitgerust met duurzame materialen.

De verhuur of rentmeesterschap uit handen geven? Dat regelen we graag voor u. Er wordt een geschikte huurder gezocht en u ontvangt  maandelijks de huur! Zo geniet u van een investering zonder zorgen.

Meer weten?
Vraag nu vrijblijvend naar uw rendementsberekening op maat!

(*) Onder voorwaarden

Vraag nu uw rendementsberekening op maat

Contacteer ons vrijblijvend op het telefoonnummer +32 (0) 3 290 90 00 voor meer informatie over het project of vul onderstaand formulier in.

Uw gegevens worden verwerkt volgens de privacy policy.