Vergevorderde werken

Residentie Mero in Ranst

Appartement kopen in de buurt van Antwerpen? Ontdek deze 14 kwalitatieve, ruime en zonnige nieuwbouwappartementen in Broechem, een deelgemeente van Ranst.

Residentie Mero is een van de vele nieuwbouwprojecten van DCA, een bouwbedrijf met naam in de regio Antwerpen. En wat voor één! Wilt u mooi en comfortabel wonen in een rustige buurt maar toch ook weer niet te ver van ‘t Stad? Dan is een appartement kopen in Residentie Mero in Broechem een slimme zet.

Bekijk
Dit project

Toplocatie

Rustig gelegen in de rand van Antwerpen

Makkelijk bereikbaar

Zowel met de wagen als het openbaar vervoer

Hedendaagse architectuur

Ontwerp van M2 Architecten

HOOGWAARDIGE MATERIALEN

Afwerking met hoogwaardige materialen

Het aanbod

Wonen in Antwerpen zonder de drukte van ’t Stad? Dan is er vast een appartement te koop in dit nieuwbouwproject dat u aanstaat. Maak uw keuze.
Prijzen vanaf € 229.000 excl. btw en kosten.

Tuinappartement

 • Oppervlakte: 79 tot 112 m²
 • 2 tot 3 slaapkamers
 • Privétuin
   

Terrasappartement

 • Oppervlakte: 79 tot 116m²
 • 2 tot 3 slaapkamers
 • Zuidgerichte terrassen

Penthouse

 • Oppervlakte: 95 tot 107m²
 • 1 tot 2 slaapkamers
 • Zuidgerichte terrassen
   
TOEKOMSTIGE BEWONER

Chris

“Al een tijdje was ik aan het overwegen om mijn huis te verkopen en te verhuizen naar een appartement. Het huis, waar ik een aantal jaar heb gewoond, werd te groot. Ook naar onderhoud toe vraagt een huis veel werk. Ik was daarom op zoek naar een nieuwbouwappartement waar ik meer kon gaan genieten en minder zorgen had. Mijn enige twee wensen: een gezellig tuintje en gelegen in Broechem. In het centrum van Broechem ontdekte ik het project Residentie Mero. Ik nam een kijkje op de website en bezocht het opgeleverd nieuwbouwproject Hof Emblehem in de buurt. De afwerking leek me goed in orde te zijn en de bewoners deelden positieve ervaringen. Dat overtuigde me om meer informatie over het aanbod op te vragen. De centrale ligging en het beschikbaar appartement op het gelijkvloers met tuin spraken me meteen aan. Klantenbegeleidster Febe houdt me continu op de hoogte over de geplande oplevering begin 2020. Ik kijk er al naar uit om sneller de fiets te nemen om boodschappen te gaan doen!”

Een gouden locatie

Broechem

Broechem is een verborgen schat. En dat mag u gerust letterlijk nemen. Enkele jaren geleden is er een van de belangrijkste vondsten gedaan van sieraden, aardewerk, wapens en werktuigen uit de vroege middeleeuwen. Nooit gezien in Vlaanderen! Daarnaast heeft deze rustige gemeente, gelegen tussen Ranst, Lier en Herentals, nog veel meer troeven. Het ontdekken waard voor wie een appartement te koop zoekt in ‘t groen en vlak bij ‘t Stad.

Ontdek
De omgeving